Gallery logo

Bundy a kabáty ~ Funkčnosť v každom detaile

Bundy a kabáty ~ Funkčnosť v každom detaile

Bundy a kabáty Bugatti - Trendy a funkčné

Ak oceňujete komfort a slobodu pri pohybe, tak potom si určite obľúbite bundy a kabáty značky Bugatti s technológiou FLEXCITY. Až tak veľmi, že ich nebudete chcieť dať zo seba dole. Technológia FLEXITY predstavuje vysoký stupeň pohybu, vďaka elastanu a elastomultiesteru.

Voľnosť z pohybu


Vysoko výkonná strečová látka, elastický vrchný materiál a elastické panely medzi rukávmi a na chrbte zabezpečuje skutočnú slobodu v pohybe. Ak oceňujete kvalitu a slobodu pohybu, tak pri výbere správneho zimného zvrchníka vám odporúčame staviť na značku Bugatti.

Bugatti: Značkové oblečenie Bugatti - Pánske a dámske oblečenie Bugatti Bugatti: Značkové oblečenie Bugatti - Pánske a dámske oblečenie Bugatti Bugatti: Značkové oblečenie Bugatti - Pánske a dámske oblečenie Bugatti

 

Dokonalá funkčnosť


Nadčasové bundy s OUTIQ technológiou, ktorá namiesto peria používa vysoko výkonnú výplň. Táto jedinečná technológia konvertuje slnečnú energiu do tepla a tiež aktívne uskladňuje teplotu vášho tela.

Jedinenčné materiály - Pre tých, ktorí očakávajú viac


Značka Bugatti použila pre túto sezónu špeciálne materiály, ktoré boli špeciálne vyvinuté pre tých najnáročnejších.


Gore-Tex, ktorý je trvale vode odolný, izoluje teplotu a je odolný voči vetru. Extrémne priedušná funkcia zabezpečuje odvádzanie teploty.

Double face tkaniny, ktoré poskytujú vysoký komfort pri nosení. Double face je obojstranná textília - vynikajúca svojimi vlastnosťami. Ideálny materiál na chladné ročné obdobia.

Technická vlna, ktorá tvorí perfektnú symbiózu high-tech látky kombinovanej s prírodnými vlastnosťami čistej vlny.

Bugatti: Pánske kabáty Bugatti - Pánske oblečenie Bugatti Bugatti: Dámske kabáty Bugatti - Dámske oblečenie Bugatti