Gallery logo

HUGO BOSS / Nová kolekcia PRE-SPRING 2020

HUGO BOSS / Nová kolekcia PRE-SPRING 2020

Nová kolekcia značky oblečenia BOSS

Nový rok priniesol zopár zaujímavých kúskov aj na náš online shop. Spolu s novou kolekciou a s heslom „Nový rok, nové predsavzatia“ sme vykročili do roku 2020. V rámci cirkulárneho dizajnu si BOSS pripravil v kolekcii zopár zaujímavých kúskov, ktoré podporujú recykláciu a celkovo udržateľnú módu.

Zdravé telo, zdravá myseľ

Zostaňte (alebo buďte aktívni) so správnym vybavením v novom roku. V novej kolekcii oblečenia BOSS, ktorá kombinuje funkčnosť a štýl, budete nielen dobre vyzerať, ale tiež sa tak aj cítiť.

Prevezmite zodpovednosť za životné prostredie

Je dôležité neustále znižovať náš vplyv na životné prostredie. Vydajte sa s nami a novou kolekciou BOSS na cestu do udržateľnejšej budúcnosti. Udržateľná móda je čoraz viac aktuálnou témou. Niektoré kúsky z novej kolekcie BOSS sú vytvorené úplne bez plastu a dodávané bez akýchkoľvek plastových komponentov. Pre značku BOSS je cyklus ich výrobkov veľmi dôležitý. Preto je oblečenie vyrobené zo 100 % bavlny, aby sa dalo úplne recyklovať.

Robte starostlivé rozhodnutia

Premýšľanie o tom, ako rozhodnutia ovplyvňujú celkový obraz, je vždy dobré - a dá sa aplikovať aj na váš šatník. Spoľahnite sa na silné náležitosti, ktoré by ste chceli nosiť znova a znova. Nadčasové, univerzálne a pohodlné na nosenie: Najlepšie je začať s dokonale vyrobenými džínsami.

Vytvorte si svoj jedinečný outfit z novou kolekciou BOSS