Gallery logo

Luisa Cerano SPOTLIGHT ON 2020

Luisa Cerano SPOTLIGHT ON 2020

Oblečenie Luisa Cerano - nová kolekcia jar / leto 2020

Luisa Cerano / kapsula SPOTLIGHT ON

Dokonalý balans: prvá kapsula od Luisa Cerano prináša dokonalú rovnováhu pôvabu a minimalizmu. Buďte v centre pozornosti: Dvojfarebné vzory a luxusné vrstvenie rôznych materiálov.

Farebné spektrum týchto vzhľadov siaha od všestranných neutrálnych a svetlých metalických farieb až po jemné dúhové nuansy. Nadčasová čierna zvýrazňuje kasickú eleganciu a dodáva hĺbku celej kolekcii. Monochromatický vzhľad kombinuje športovú a neformálnu eleganciu. Všetko pod hlavnou témou absolútnej ženskosti.

Táto nekonečne elegantná kolekcia dokonale ovláda jemnú hranicu medzi opačnými prístupmi na prvý pohľad: napríklad očarujúce vplyvy, ktoré vyžarujú čistú radosť zo života, sú kombinované s minimalistickými. Bohaté neutrálne materiály, kovové materiály a dúhovky vytvárajú ultramoderný vzhľad. Niektoré odevy sú tonálne zladené, a preto nikdy kričia o pozornosť, ale ešte viac vás presvedčia svojou veľmi sofistikovanou a elegantnou povahou.

Elegantné biznis looky sa interpretujú v jedinečných verziách: napríklad čierny oblek je vybavený pruhmi na každom rukáve v ľahšom odtieni. Spárovaný s rolákom je tento vzhľad elegantný a zároveň inovatívny, pričom každý z nich má správne množstvo. Oblekové kombinácie hrajú ústrednú úlohu v tejto línii a objavujú sa v rôznych odtieňoch, od diamantovej čiernej, nočnej modrej až po cínovú. Plisované sukne a šaty dodávajú vzhľadu veľmi ženskú náladu.

Vyberte si outfit z novej kolekcie Luisa Cerano

Dámske šaty - Luxusné dámske šaty Luisa Cerano - GalleryClub.sk

Kúpiť outfit

Dámske šaty - Luxusné dámske šaty Luisa Cerano - GalleryClub.sk

Kúpiť outfit

Dámska blúzka - Luxusné dámske blúzky - GalleryClub.sk

Kúpiť outfit

Všetky outfity z kolekcie Luisa Cerano SPOTLIGHT ON 2020