Gallery logo

Luisa Cerano LAND OF PLENTY 2020

Značka, ktorá uchvacuje ženy po celom svete, prichádza s ďalšou kapsulou kolekcie jar/leto 2020.

Značka, ktorá uchvacuje ženy po celom svete, prichádza s ďalšou kapsulou kolekcie jar/leto 2020.
Luisa Cerano LAND OF PLENTY 2020

Vo svojej kolekcii jar/leto pre tento rok 2020 predstavuje značka Luisa Cerano široký záber oblečenia, ktorý uspokojí rôznorodý vkus akejkoľvek ženy.

Druhá kapsula nesie názov Land of Plenty a v duchu hojnosti prináša bohatú škálu farieb, materiálov a nadčasových strihov.

Zaujme vás svojou živou kombináciou farieb a vzorov. Do popredia vystupuje najmä svietivá oranžová a ružová, ktoré dodávajú každému outfitu pozitívny postoj. Okrem týchto výrazných odtieňov sú použité neutrálne odtiene ako mäkká béžová a čierna. A práve tieto prispievajú k veľmi nositeľnému mestskému charakteru každého outfitu.

Zvieracie potlače sa objavujú veľmi nezáväzne, ale výrazne. Prvok, ktorý potvrdzuje unikátnosť značky Luisa Cerano: tento motív je použitý opakovane v rôznych obmenách na jednom kuse odevu, čím vytvára pútavý a extravagantný jedinečný kúsok, ktorý je stále vkusný a nedráždi.

Kontrastné detaily, dôkladne prepracované strihy a detaily, nevtieravo sledujúce súčasné módne trendy.

Kapsula nevynecháva ani základné kúsky šatníka pre bežné nosenie, ako napríklad pohodlné bundy a business odevy. Hravosť a dievčenskosť udržiava plisovanými a šifonovými sukňami, jemnými svetrami a čistým dizajnom. Farby sa pohybujú v širokej škále od oranžovej, koňakovej, sýtej žltej, cínovej, holubičej sivej až po najtmavší odtieň farebného spektra. Kolorit svojou hojnosťou naozaj zrkadlí premyslený názov tejto línie kolekcii jar/leto 2020. 

 

Značka vyjadruje svoju vernosť kvalitným a overeným materiálom, ktoré podporujú ľahkosť nosenia a dokonale splynú s charakterom odevu. Vlna, koža, hodváb a satén tvoria pomyselný koreň línie LAND OF PLENTY. 

 

Ženy sa cítia prirodzene a sebavedome najmä v tých materiáloch, ktoré dokážu svojim spracovaním pocitovo dokonale splynúť s pokožkou. Investícia do takýchto hodnôt je investíciou aj pre svoje budúce ja o pár rokov, ktoré sa bude stále cítiť dobre v tom, čo si oblečie.

 

 

Vyskladajte si svoj vlastný outfit z novej kolekcie. Určite stojí za pozornosť.